Evenimente

Fii Mos Craciun Pentru Aicha – Liciteaza!

a

 

Mai multi oameni de suflet s-au alaturat luptei noastre. Fotbalistii de la ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI au oferit un tricou cu autografele lor, cu scopul de a ajuta continuarea finantarii terapiilor Aichei.

Tricoul este ideal pentru cineva pasionat de fotbal, care doreste sa primeasca de Craciun o amintire la fel de importanta, precum cea pe care o va pastra Aicha.

Daca doriti, puteti sa ajutati si dumneavoastra licitand pentru cauza noastra, punand un comentariu la postarea intitulata LICITATIE DESCHISA.

Licitatia incepe de la 100 RON, se liciteaza din 10 in 10 lei. Termenul limita este 23.12.2016, ora 23:59. Oferta cea mai mare este oferta castigatoare.

Mai multe detalii despre licitatie puteti afla AICI.

Va multumim!

 

 

Aicha, iti daruiesc ziua mea de nastere!

 

8cd39a64899455167abe5f80f24fe5d535e5230fAnul acesta de ziua mea… imi doresc sa daruiesc ceea ce primesc .

Dar din dar inseamna mai multi oameni fericiti .
Daruiesc ziua mea de nastere Aichei .

Ce inseamna asta ?
E simplu !

Invit toti prietenii ca banii pe care i-ar da pe cadouri pt mine, sa ii daruiasca Aichei.
Aicha este o fetita speciala si are nevoie de aproximativ 3500 lei pt 3 saptamani de recuperare la Oradea in luna decembrie . Imi doresc de ziua mea sa putem face aceasta terapie posibila si sa o vedem pe Aicha cum castiga lupta pe care a inceput-o inca din prima zi de viata.
Galantom e un site special creat pt astfel de lucruri , totul este transparent ,platile sunt securizate si donatiile apar in timp real – cu numele vostru sau daca doriti , anonim.

Trebuie sa mentionez si ca Aicha a ales aceasta poza cu noi  , sper sa ii aduca noroc !

Va multumesc tuturor !